Øltype: Low Alcohol
Alkohol: 0,3% vol. (37,5 cl. flaske)
Forhandler: Meny, 30 kr. eller køb den her.
Bedømmelse: 4,75 ud af 5 kapsler.

Meny er ved at få et overraskende stort udvalg af øl fra To Øl, en udvikling jeg ser med kærkomne øjne. Min lokale Superbrugsen prøvede en overgang, at have To Øls øl på hylderne, men jeg tror næsten kun, at det var mig der købte ind af dem. De gik desværre ikke som varmt brød heroppe nord for fjorden.

Men så er det godt, at man kan finde To Øls i Meny, hvor der også jævn tit er tilbud på øllene. Det gør heller ikke noget, da tilbud på craft beer er et forholdsvist sjældent fænomen.

To Øl kan virkelig noget med det alkoholfrie øl. De har formået at knække koden, og brygge alkoholfri øl, der dufter og smager som en almindelig øl på omkring 4-5% alkohol. Tag f.eks. Implosion, som jeg har givet 4,50 ud af 5 kapsler, en alkoholfri IPA der smager som en almindelig IPA brygget med rigelig mængder humle.

Udseende
Lowmotion Red kommer i en lille champagneflaske på 37,5 cl., der giver øllen et eksklusivt look. Etiketten er farverig og beskriver øllen som en alkoholfri Sour brygget med solbær, røde vindruer og limeskal.

Selve farven på øllet er afsindig lækker. Mørkelilla og med et lyserødt skum er Lowmotion Red en fryd at beskue.

Duft
Lowmotion Red dufter af søde solbær og syrlig limeskal.

Smag
Lowmotion Red spiller på alle surøls tangenterne, en surøl med frugt vel at mærke. Øllen har en mild og let perlende mundfylde, som derefter bliver akkompagneret af sødmen fra solbærrene, syrligheden af limeskallen og bitterheden fra de røde vindruers skal. Eftersmagen er læskende og alligevel efterlades man af en tør bitterhed, som kun kan slukkes med endnu en tår øl.

Konklusion
Lowmotion Red er en fantastisk lækker øl. En øl der leder tanker hen på både Lindemans Cassis (en lambic brygget med solbær) og Omnipollo – Bianca Noa Pecan Coconut Blueberry Mud Cake Lassi Gose. Det er ren saft, og alligvel smager den som en øl. Det er vildt godt håndværk, og en øl som jeg kunne drikke i spandevis af til sommer. Jeg har fundet min nye favorit alkoholfrie øl.

4,75 ud af 5 kapsler.

4 kommentarer

  1. Wauw, den ser sindssygt lækker ud. Jeg er også vild med de syrlige, frugtige øltyper. Skal helt klart have fundet den – tak for anbefalingen.

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: