Øltype: Alkoholfri Weissbier
Alkohol: 0,0% (33 cl. flaske)
Forhandler: Sponsoreret af Ølsmageren fra Gjøl
Bedømmelse: 2,75 ud af 5 kapsler.

Januar rundes af med det meste alkoholfrie øl jeg har, nemlig Maisel’s Weisse – Alkoholfrei Hefe-Weissbier. Øllen er så alkoholfri og helt uden procenter, at bryggeriet overhovedet ikke nævner procenterne med ét ord på etiketten. Det burde man kunne sige selv, da den jo er alkoholfri.

Tak til Ølsmageren fra Gjøl for øllen.

Det er ikke første gang jeg smager på Alkoholfrei Hefe-Weissbier. Første gang var tilbage i 2016, hvor jeg smagte mig igennem en kasse alkoholfrie øl Alkoholfributik.dk. Nu smager jeg den så igen, og det bliver spændende om jeg sætter mere pris på den nu end i 2016, hvor jeg endte med at give 2 ud af 5 kapsler.

Udseende
Der er simpelthen gashåndtag på flasken, det er altid lækkert med lidt lir. På bagetiketten står en farlig masse om kalorier og alt muligt, men intet om procenten.

Fat det nu Søren, det er jo en alkoholfri øl. Okay, okay godt ord igen.

Maisel’s Weisse – Alkoholfrei Hefe-Weissbier

Havde jeg et rigtig weissbier-glas var øllen blevet skænket i det, for den ville tage sig flot ud i de høje glas. Øllet har en helt rigtige glød – orange og uklart. Skummet er hvidt og cremet, og sidder fast i skægget hvis man ikke passer på.

Duft
Alkoholfrei Hefe-Weissbier dufter af hvedemalt, lidt af banan (som stammer fra gæren) og en frisk fornemmelse, som de rigtig gode weissbier har.

Smag
Mundfylden er let og cremet, lidt kulsyre prikker på tungen. En frisk smag af hvedemalt, en my syrlighed og banan møder mine smagsløg. Eftersmagen er dog meget vandet, og smager ikke af særlig meget.

Konklusion
Maisel’s Weisse – Alkoholfrei Hefe-Weissbier er en meget let-drikkelig alkoholfri øl. Den dufter og smager lidt af en almindelig weissbier, men i eftersmagen bliver det hele meget vandet. Dog vil jeg sige at den smager bedre end jeg husker. Det er en frisk og tørstslukkende øl, og et nogenlunde alternativ til en weissbier med alkohol.

2,75 ud af 5 kapsler.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: