Øltype: Belgisk Blonde
Alkohol: 7% vol. (33 cl. flaske)
Forhandler: Bestofbeers.dk, 27 kr.
Bedømmelse. 2 ud af 5 kapsler.

Man kan kun blive glad af at kigge på denne øls etikette. Hvis man får det sådan som det er afbildet på etiketten så kan det kun være en god øl, og det er inden jeg har smagt på øllen.

Udseende 
Øllet har en ugennemsigtig halmgul farve og hvidt skum pryder øllets top. Øllet er livligt af små og store bobler.   

Duften 
Det er en sur duft der møder min næse og det dufter lidt som en saison eller lambic. Ikke lige det jeg havde forventet, nu hvor det er en belgisk blonde.

Smagen 
Lige nu smager øllet ikke fantastisk, det har en eller anden forkert smag. Det er måske sur eddike eller også er øllet bare blevet for gammelt? Eller også er øllen for kold? Så jeg giver lige den lidt mere tid i glasset inden jeg drikker mere.   

Øllet er efter lidt tid i glasset blevet lidt mildere i smagen. Men der er stadig en underlig smag, som jeg bare ikke bryder mig om.  Men når alt dette er sagt, så er det en meget tør, klæg og sur øl. Eftersmagen efterlader en noget tør hals.   

Konklusion
Det er millimeter fra at jeg hælder denne øl i vasken. Men jeg magter ikke endnu en direkte-i-vasken oplevelse. Det der hiver øllen op fra vasken er en okay eftersmag bortset fra den ene forkerte smag, så smager den okay. Eller noget.

Den lander på 2 små kapsler, for det er jo en sjov etikette. Nej vent nu lige en halv, jeg var nok lige lidt for hård ved denne øl. Man kan jo vende sig til meget og det har jeg vist gjort nu. Den er ihvertfald bedre nu hvor den er blevet “varm”. Men den får stadig 2 kapsler.

2 ud af 5 kapsler.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: