Øltype: Kellerbier
Alkohol: 4,6% vol. (33 cl. flaske)
Forhandler: Bestofbeers.dk, 35 kr.
Bedømmelse: 3 ud af 5 kapsler.


Etikette
We have always been childrish and thought all the people in the world are equal. We don’t believe in opposites or “us vs. them” ideology. We don’t think there is such a big difference between black and white. And we certainly don’t think ours is bigger than yours. 
Helmuth Kellerbier is a crisp, über-hoppy thirst-quencher based on the European tradition, executed in the new (tekst mangler) big, bold and loaded with beautiful HOPS!
Inspired by the life and times of the legendary “Helmuth of Finland” this beer is a manifestation of all the good things in life and is dedicated to all the good people in the whole wide world. Let us come together in Peace. 

Udseende 

Det er en flot gylden-orange farve øllet har og skummet er luftigt med store bobler, der forsvinder hurtigt og ligger nu som et hulet hvidt broderi. Og så er det en god og flot etikette.

Duften
Øllet dufter sødt af karamel og fersken. Det er en dejlig frisk duft.

Smagen 
Øllet er mildt, men også bittert. Den har ikke helt den samme sødme som jeg fornemmer ved duften. Den er ja, mere bitter end sød i smagen og den har en lang tør eftersmag, og er det jord den smager af?
Den er ihvertfald både frisk og “crisp” men har en meget lang og tør eftersmag.

Konklusion 
Ligefrem at samles og holde fred over denne øl, vil jeg nok sige er en stor mundfuld. Men vi kan godt sige at den er udmærket og at den får 3 kapsler med på vejen.
Men nu er øllen kun på 4,6% og hvis man gerne vil have en øl med de samme procenter og ikke vil nedværdige sig til en Tuborg, så anbefales denne. For bare man tilsætter nok humle skal den nok smage af noget og procenterne er knap så vigtige.

3 ud af 5 kapsler

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: