Denne artikel omhandler nyeste sponsorat fra webshoppen Oplukkere.dk.

Hvad åbner du en øl med, tænderne? Nok ikke. De fleste af os bruger en oplukkere og disse finde i rigtig mange afskygninger. Jeg selv er ved at have samlet mig et par stykker, og nu har jeg fået to nye oplukkere sponsoreret af webshoppen Oplukkere.dk.

Oplukkere.dk er en lækker webshop med mange forskellige slags oplukkere både til øl og vin. Du kan på hjemmesiden finde tre kategorier: Klassiske oplukkere, Sjove oplukkere og Tilbehør.
Under kategorien Klassiske Oplukkere kan du finde en række traditionelle vinoptrækkere. Der er den traditionelle tjenerproptrækker, men du kan også finde en lidt mere utraditionel udformet proptrækker.

Nu kommer vi til kategorien Sjove oplukkere, hvor jeg har fået tilsendt to oplukkere. Es oplukkeren er en nem og bekvem oplukker, der lige kan være i min tegnebog. Oplukkeren ligger godt i hånden, og det er hurtigt og nemt, at åbne øllen med oplukkeren. Det er den oplukker jeg den seneste tid har brugt, da den kan være i min tegnebog.

Cap Zappa er en oplukker, der ikke bare kan åbne din øl, men også skyde kapslen afsted bagefter. Aftrækkeren trækkes tilbage inden du vil åbne øllen, og så er man ellers klar til at åbne sin øl, samt skyde kapslen afsted bagefter.  Jeg synes dog ikke at denne oplukker er nær så handy som Es oplukkeren, da det faktisk var en anelse svært at åbne øllen, da jeg skulle teste oplukkeren. Dog er det en sjov gimmick, at kunne skyde kapslen afsted.

Oplukkere.dk er som tidligere nævnt en sjov og brugbar hjemmeside, hvor du kan finde oplukkere, proptrækkere og tilbehør til øl og vin. Så går du og mangler en oplukker, synes jeg du skal slå et smut omkring Oplukkere.dk.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: