Hvis jeg kunne leve af øl!

Så var jeg blevet alkoholiker. Som Anders “Anden” Matthesen siger:

Alle ølentusiaster er bare en alkoholiker med en ølblog!

Hvorfor denne mærkelige indledning? 
Jo, det skal jeg sige dig. Jeg er arbejdsløs og har været det i halvandet år – give or take.
Siden jeg blev uddannet fra Aalborg Universitet i juni 2015, har jeg været i praktik/aktivering to gange, på et kursus i Gamification (den kommer vi nærmere ind på senere) og et kortvarigt arbejde som støttepædagog. Nu har jeg kun et halvt års dagpengeret tilbage. Så der skal til at ske noget!

Hvad kan og vil du, Søren? 
Jeg har en kandidat i Interaktive Digitale Medier (InDiMedia). En uddannelse; der har fokus på de bløde værdier i et digitaliseret samfund.
Noget vi især har beskæftiget os meget med har været konceptudvikling:

  • Analog IT-læring til ældre, i kraft af digitaliseringen af Aalborg kommune.
  • Beerwalk i Aalborg, hvordan gøres ruten mere attraktiv og interaktiv.
  • Brug af augmented reality (AR) i mobilspil (2 år før Pokemon Go blev populært)
  • Visuel kommunikation mellem live-rollespillere. Skype-lignende app med et integreret narrativ/historie og spil, så live-rollespillerne kan interagere med hinanden og lære historien og deres karakterer at kende.

Udover konceptudvikling har jeg også kvalifikationer og stor passion indenfor:

  • UX (user experience)
  • Tværmedial kommunikation
  • Gamification
  • Spildesign
  • Webdesign

Igen dukkede Gamification op, og lad mig lige forklare dig, hvad det er.
Tænk på app’en Untappd. Som belønning; når du har tjekket din unikke øl nr. 200 ind, får du badget “Master”. Eller når du har smagt fem nye porter eller stouts, får du badget “Heavy Weight”. Her jeg i level 17.
Gamification handler i bund og grund, om at trække en spilteori ned over enten et fysisk eller digitalt medie. Give brugeren noget nyt og fange brugeren, så oplevelsen bliver bedre.
I Untappds tilfælde bliver man belønnet med badges og stiger i level. Spilelementer vi alle kan genkende.

img_3932
Søren Dissing Andersen – Grundlægger af Rookiebeers

Via mit arbejde med Rookiebeers har jeg udviklet mine færdigheder vedrørende sociale medier; Facebook, Instagram og Twitter. Jeg ser mig selv som superbruger af både Facebook og Instagram.

Lærer man sine kommunikationskanaler at kende, og man vil få tifold igen. Hvordan engagerer man bedst sine følgere? Hvilke billeder skal man dele, og på hvilket medie. Selv som ølblogger kræver det nøje overvejelser.

Jeg vil gerne stå i butik, og udbrede min vide om øl. Jeg er god til mennesker, og er ikke bange for at sige noget.
Jeg vil gerne sidde på kontor, og bruge mine kompetencer inden for kommunikation. Eller stå i bar. Eller være freelancer for dit medie. Eller være SoMe-mand for dit bryggeri.

Jeg har brug for hjælp
Så jeg har altså brug for hjælp til at komme videre. Jeg har brug for et arbejde, brug for noget at lave, brug for noget at stå op til.

Derfor rækker jeg ud til dig, som har fulgt mig / Rookiebeers de sidste, snart fem år. Har du en idé til, hvad jeg kunne give mig til? Kender du måske én, der kunne bruge én som mig med en passion for digitale medier, og ja øl – det behøver ikke hænge sammen.

Jeg kan desværre ikke leve af øl.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til, at skrive en kommentar eller sende en mail til srdandersen@gmail.com.

Du kan finde mit CV her.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: