Øltype: Imperial Stout
Alkohol: 11,5% vol. (33 cl.)
Forhandler: Bestofbeers.dk, 50 kr.
Bedømmelse: 3 ud af 5 kapsler.

Snoutjuice er dedikeret til menneskets bedste ven – hunden. Snoutjuice er en imperial stout brygget med kakao og vanilje.

Udseende
Størrelsen på flasken er vel egentlig meget svensk? Det er 33 cl i som en almindelig ølflaske, men det er altså lækkert med den lidt alternative form på flasken. Etiketten er ligeledes sjovt udført, både charmerende og en lille smule ulækker.
Øllet er sort og med et beige skum, der ligger fed og cremet på toppen.

IMG_20170421_201921

Duft
Snoutjuice dufter sødt, men jeg har svært ved at finde ud af, hvad den dufter af. Den dufter lidt af finsk lakrids og af mælkechokolade. En snert af ristet malt dukker også op.

Smag
Snoutjuice har en meget olieret mundfylde. Det er en øl, der sætter sig overalt. Med overalt mener jeg at, den ikke på noget tidspunkt forlader hverken tænder, tunge eller læber. Det er en klæbrig satan.
Snoutjuice er meget sød, og det er endnu sværere at skelne smagene fra hinanden end det var i aromaen. Den smager meget af vanilje, men så snart øllen er drukket, så er vi igen ovre i den søde suppedas. Eftersmagen bliver for kvalm og sød i længden.

IMG_20170421_201525

Konklusion
Længe har jeg kigget på Snoutjuice i butikken. Nu er den købt og drukket. Snoutjuice er en hyldest til hunden, men jeg synes ikke øllen yder hunden den retfærdighed den er så berettiget tili.
Snoutjuice er for rodet og jeg har svært ved at skelne de forskellige smage fra hinanden. Snoutjuice er dog uhyggeligt nem at drikke selvom den besidder hele 11,5% vol. Det ændrer dog ikke på at jeg synes øllen bliver for rodet og sød i længden.

3 ud af 5 kapsler. 

3kapsel

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: