Øltype: Imperial IPA
Alkohol: 8,0% vol. (44 cl. dåse)
Forhandler: BestOfBeers.dk, 75 kr.
Bedømmelse: 4,50 ud af 5 kapsler.

I de sidste par af mine anmeldelser har jeg har smagt på humlede øl. Humlede øl fra polske bryggerier, som skulle kunne levere noget ekstra godt. Det blev desværre ikke indfriet da de ikke opfyldte deres øltyper.

Derfor har jeg set frem til Further fra engelske Verdant Brewing Co. Further blev brygget d. 7/7/2020, så øllen er ikke meget mere end en måned gammel. Det bliver spændende at se om denne øl kan leve op til sin høje Untappd rating.

Duft
Further dufter fortrinligt af tropiske frugter som ananas, mango og fersken og en snert af græs stiger ligeledes til vejrs.

Smag
Further har en dejlig og cremet mundfylde, men øllen har også en vis kulsyre. Det kombineret med, øllets smag, alkoholstyrken og humlen giver øllet et løft og gør den letdrikkelig.
Further smager primært af humle og alkohol. Smagen af tropiske frugter vælter rundt i munden på mig, ananas, mango og fersken. Eftersmagen varmes op af alkoholen som også ledsages af en god og lidt krads bitterhed.

Konklusion
Imperial IPA er godt, Imperial New England IPA er rigtig godt. Den bedste Imperial New England IPA (ja, faktisk triple IPA) jeg har smagt i år er Phantastica fra Omnipollo og Stigbergets. Further når den lige til sokkeholderne, og derfor fortjener den:

4,50 ud af 5 kapsler.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: