Øltype: Stout
Alkohol: 6,9% vol. (33 cl. flaske)
Forhandler: Løkken Bryghus, sponsoreret.
Bedømmelse: 3,25 ud af 5 kapsler.

Tak til Løkken Bryghus for at sende mig 12 øl til anmeldelse her på Rookiebeers. Udover de 12 øl fik jeg også et par dejlige ølglas og en Løkken Bryghus t-shirt.

Læs også:
Løkken Bryghus – Løkkendarisk
Løkken Bryghus – Jøwt
Løkken Bryghus – Løkken Badehus
Løkken Bryghus – Julefryd
Løkken Bryghus – Kavt

Udseende
Narrevorn er en del af Løkken Bryghus’ Vendelbo-serie. I serien findes blandt andet: Rajfog, Kavt, Jøwt og Pangel. Alle disse øl her i blandet Narrevorn er ord der især kendetegner Vendsyssel, og Løkken Bryghus beskriver dette ord og denne øl således:

Narrevorn er en mørk drilsk stout, der smager både af kaffe og whiskey. Hvis man drikker for meget Narrevorn, kan man blive noget narrevorn og lave sjov og ballade med sine venner. Nyd en narrevorn i gode venners lag og bliv i godt humør.

Narrevorn kommer i en lille buttet flaske. Etiketten er velsagtens både narrevorn og finurlig, men jeg synes det er en anelse svært at se alkoholprocenten ved første øjekast, da den falder i ét med etiketten. Og så har jeg et lille anke mht. øltypen, der er svær at finde i teksten bag på etiketten. Jeg vil helst ikke til at nærstudere øllen alt for grundigt, for at finde ud af hvilken øl jeg står med.

Duft
Hvorom alting er, så er dette en Stout brygget med kaffe og whiskey, og den dufter også deraf. Især kaffe og ristet malt skinner igennem som rigtig behagelig.

Smag
Narrevorn er en dejlig og behagelig mundfylde. Den ligger til den let cremede side, men er samtidig læskende. Smagen af ristet malt og kaffe dukker ligeledes op, og jeg kan sidde og tygge på smagen. Det er ret lækkert.
Eftersmagen er let bitter – som en god kop kaffe. Whiskey kan jeg på den anden side ikke rigtig fornemme.

Konklusion
Jeg kan godt se at man kan gå hen og blive narrevorn ved for mange glas af denne øl. For den er umådeligt nem at drikke, og så smager den dejligt af sin intense smag af kaffe og ristet malt. Narrevorn får:

3,25 ud af 5 kapsler.

5 kommentarer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: