Øltype: Belgian Blonde
Alkohol: 7% vol. (33 cl. flaske)
Forhandler: Løkken Bryghus, sponsoreret.
Bedømmelse: 1,75 ud af 5 kapsler.

Tak til Løkken Bryghus for at sende mig 12 øl til anmeldelse her på Rookiebeers. Udover de 12 øl fik jeg også et par dejlige ølglas og en Løkken Bryghus t-shirt.

Udseende
Læs tidligere anmeldelser for at læse min mening om øllenes etiketter.
Øllet ligner en omgang halv kedelig æblejuice, som det står der i glasset. Skummet, ja hvis der var skum på ville jeg skrive om det, men det er der ikke.

Duft
Kavt dufter af æbler, bitter-brændt noter og en my af karamel. Alkoholen stiger også op til mine næsebor, selvom den ikke svinger sig op på mere end 7% vol. Det er lidt for meget.

Læs også:
Løkken Bryghus – Løkkendarisk
Løkken Bryghus – Julefryd
Løkken Bryghus – Løkken Badehus
Løkken Bryghus – Jøwt
Løkken Bryghus – Narrevorn

Smag
Øllen har en medium og kulsyreholdig mundfylde. Kulsyren er den helt store spiller i dette game, hvor resten af øllets eller gode smag af ristet malt og gær (med smag af banan og æbler) bliver totalt overdøvet.

Konklusion
Øllen Kavt er kavt.

Jeg har læst rundt omkring, at øllene fra Løkken Bryghus må henvende sig til Hr. og Fru Danmark, og ikke til ølnørden. Men min kæreste som ikke går videre op i øl, og som nemt ville falde ind i målgruppen Hr. og Fru Danmark, ja hun kan ikke lide øllen. Hun ville hellere drikke én af To Øls nye supermarkedsøl, end smage på Kavt igen.

Jeg håber at Løkken Bryghus opper deres game, på de resterende seks øl jeg har tilbage, da karakterne fra denne anmelder ikke har været overvældende, specielt ikke med dette lavpunkt i form af denne belgiske blonde Kavt.

1,75 ud af 5 kapsler.

5 kommentarer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: