Denne artikel er sponsoreret af Ragnarok Craft Beer Shop.

Gudernes nektar
Bag Ragnarok Craft Beer Shop finder vi parret Katerina og Denis. Katerina og Denis har mere end ti års erfaring inden for øl, og sammen vil de udbrede deres store kendskab af alverdens øl til alle, hvor både ølnovicer og ølnørder skal finde glæde af Ragnarok Craft Beer Shop.

Alle skal have adgang til gudernes nektar, og derfor kom Katerina og Denis på navnet Ragnarok Box. En boks bestående af 4-9 øl med alt fra IPA’er, Sours og Imperial Stouts. En boks der er de nordiske guder værdig.

De nordiske guder og øl
Hver bundle er opkaldt efter en nordisk gud, og du kan f.eks. købe Asgaard Craft Beer Box, Dark Hel Craft Beer Box, Sour Loki Craft Beer Box eller Hoppy Thor Craft Beer Box. Og så hvis du ikke kan bestemme dig, så kan du også prøve Secret Craft Beer Box, der består af seks øl udvalgt af Katerina og Denis.

Hver boks har en nordisk gud som tema og med i boksen følger også merchandise, i form af magneter og beer coasters. Det er meningen at du kan samle på de forskellige guder.

Jeg modtog deres Secret Craft Beer Box November 2020. En boks der var pakket med gode øl fra nær og fjern.

Da jeg åbnede den flotte sorte boks fandt jeg seks spændende øl, som jeg nu har anmeldt og som du kan læse mine anmeldelser af herunder:

Alefarm Brewing – Shadows & Light
FrauGruber Brewing – Hybrid Moments
The White Hag Irish Brewing Company – Glas
Mead Scientist – Your Weekend Lover
Morgondagens Bryggeri – Jean Claude Van Gott
De Moersleutel – Willy Tonka (Tonka & Chocolate)

Med de seks kom jeg vidt omkring i øl-landskabet. Jeg blev præsenteret for fire forskellige IPA’er, hvor én var brygget med laktose – The White Hag Irish Brewing Company – Glas, og én med godt og gedigen gang i humlen fra Alefarm Brewing – Shadows & Light. Og så blev jeg præsenteret for en helt fantastisk Sour Braggot (mjød brygget med malt) fra Mead Scientist – Your Weekend Lover og en fyldig og cremet Imperial Stout fra hollandske De Moersleutel.

Flot og overskuelig hjemmeside
Ragnarok Craft Beer Shop er en flot og overskuelig hjemmeside. Via lettilgængelige menuer ledes man rundt på hjemmesiden. Udover en række forskellige craft beer bokse, kan man også købe øllene i løssalg og derved lave sin egen boks. Priserne på øllene er rimelige og er hverken for dyre eller billige i forhold til konkurrenterne.

Lækkert er det med den megen information om de pågældende øl: øltype, bryggeri, land, alkoholprocent og untappd-rating. Dette gør at jeg føler mig i gode hænder, og at ølnovicen der måske ikke ved så meget om øl, også gør det.

Ragnarok Craft Beer Shop har et godt og lækkert udvalg af øl, og de får min klare anbefalingen med på vejen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: