Øltype: India Pale Ale – Session
Alkohol: 5,0% vol. (44 cl. dåse)
Forhandler: Bad Seed Brewing, 50 kr.
Bedømmelse: 3,75 ud af 5 kapsler.

I dag får I første anmeldelse af Bad Seed Brewings Modern West Coast IPA serien. Serien består af MINIDISC – Modern West Coast Session IPA, LASERDISC – Modern West Coast IPA og BETAMAX – Modern West Coast Double IPA.

MINIDISC, LASERDISC og BETAMAX

Øllene smagte jeg første gang til Bad Seed Beer Fest 2022, og skrev også en lille anmeldelse, som jeg ikke vælger at bringe, da den ikke var fyldestgørende nok. Så nu får MINIDISC, LASERDISC og BETAMAX en ordentlig anmeldelse, som du kan glæde dig til at læse henover den næste uges tid.

Udseende
Ud af dåsen flyder en flot gul væske. MINIDISC er ikke uklar og grumset som de fuldfede NEIPA’er, men derimod gylden, lidt uklar og faktisk smuk, som den står der i glasset med sin hvide skumkrone.
Dåsen er ligeså lækker som øllet, med etikette med en iøjenfaldende rød blomst. Etiketten er som altid illustreret af Lortsker.

Optaget i bedste slow motion stil.

Duft
MINIDISC har en behagelig duft af friske og tropiske humler. En let og liflig duft med sødme og fyldighed.

Smag
Lækkert er det at sidde og drikke MINIDISC. Det er en øl der ryger lige ned i løgnhalsen uden så meget eftertænke. Den er let og læskende, den aer blidt mine smagsløg, og ender tørt og sprødt i eftersmagen. Øllens niveau af bitterhed er ret højt, selv for en Session IPA, men det gør intet for det er bare lækkert, med sådanne en tørstslukker blandt tunge og søde New Englander IPA’er.

Konklusion
Denne anmeldelse vil jeg opsummere med en snas af anmeldelsen fra de sidste timer af Bad Seed Beer Fest 2022: “Den sprudler ikke som en varm sommerdag, men mere som en perfekt forårsdag i april.

3,75 ud af 5 kapsler.

2 kommentarer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: