Øltype: Double/Imperial IPA
Alkohol: 8,5% vol. (44 cl. dåse)
Forhandler: Bad Seed Brewing, 60 kr.
Bedømmelse: 4,25 ud af 5 kapsler.

I dag får I tredje og sidste anmeldelse af Bad Seed Brewings Modern West Coast IPA serie. Serien består af MINIDISC – Modern West Coast Session IPA, LASERDISC – Modern West Coast IPA og BETAMAX – Modern West Coast Double IPA.

MINIDISC, LASERDISC og BETAMAX

Hen over sensommeren har jeg haft et godt flow i mine anmeldelser, men det blev der sat den stopper for, da jeg fik corona for et par uger siden. Min smagsløg har været helt skæve, og intet smagte af det det plejede. Det er en ret træls ting at skulle igennem. Nu er coronaen drevet over, og jeg kan igen dufte og smage mig igennem livet og øllene. Det benytter jeg nu af med den sidste øl af Bad Seeds Modern West Coast serie.

Udseende
Ligesom MINIDISC og LASERDISC kommer BETAMAX i en rigtig flot etikette, som altid illustreret af Lortsker. Øllet er ligeledes flot at beskue, og man kan næsten kigge direkte igennem øllet.

Duft
BETAMAX har en kraftig duft af tropiske frugter og en tung karakter af humle.

Smag
Øllet har en fed mundfylde der spiller godt sammen med kulsyren. BETAMAX smager som den dufter og bibringer en smag af tung humle og tropiske frugter med sig. Jeg smagte øllen frisk til Bad Seed Beer Fest 2022, og synes at den var lige lovlig vild. Det synes jeg ikke længere, og den har da også snart tre måneder på bagen. Det klæder den med lidt mere ro på, men der er stadig smæk for skillingen. Eftersmagen er varmende og hænger længe ved. Trods 8,5% vol og vilde mængder humle i brygget, føles øllen behagelig uden nogle former for hopburn eller bitter-brændte noter i eftersmagen.

Konklusion
Det har været en fornøjelse at smage mig igennem Bad Seed Brewings Modern West Coast Serie. En lækker serie hvor BETAMAX scorer højst med store:

4,25 ud af 5 kapsler.

2 kommentarer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: