Øltype: India Pale Ale – Modern West Coast
Alkohol: 6,5% vol. (44 cl. dåse)
Forhandler: Bestofbeers.dk, 55 kr.
Bedømmelse: 4,00 ud af 5 kapsler.

I dag får I anden anmeldelse af Bad Seed Brewings Modern West Coast IPA serien. Serien består af MINIDISC – Modern West Coast Session IPA, LASERDISC – Modern West Coast IPA og BETAMAX – Modern West Coast Double IPA.

MINIDISC, LASERDISC og BETAMAX

Øllene smagte jeg første gang til Bad Seed Beer Fest 2022, og skrev også en lille anmeldelse, som jeg ikke vælger at bringe, da den ikke var fyldestgørende nok. Så nu får MINIDISC, LASERDISC og BETAMAX en ordentlig anmeldelse, som du kan glæde dig til at læse.

Udseende
LASERDISC ligner på mange måder sin lillebror MINIDISC. Her får man også en flot øl med en lettere uklar gul glød og et cremet og hvidt skum. Dåsen er også vildt flot og meget tiltalende, en øl der øjeblikkeligt drager øjet. Illustrationen er lavet af Lortsker.

Duft
LASERDISC har en dejlig duft af tropiske frugter, lette citrusnoter og frisk humle.

Smag
LASERDISC er en frugtig, humlet og bitter øl. Mundfylden er let til medium, og bitterheden sætter sig øjeblikkeligt i ganen, og udtørrer svælget på nul-komma-fem. Selvom øllen føles tør har den også en læskende fornemmelse, og føles helt anderledes end de fedtede og tunge New England IPA’er. Alkoholprocenten spiller også ind og bidrager med et varmende islæt, som spiller godt af øllens høje bitterhed.

Konklusion
LASERDISC er en lækker øl. Let, læskende, frugtig, frisk, tør og varmende. Endnu et pletskud fra Bad Seed.

4,00 ud af 5 kapsler.

2 kommentarer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: