Øltype: India Pale Ale – New England
Alkohol: 6,5% vol. (44 cl. dåse)
Forhandler: Ølsmageren fra Gjøl, 55 kr.
Bedømmelse: 3,25 ud af 5 kapsler.

Den sidste månedens tid har stået på to helt og halvtavelige IPA’er. Først Albani Bryggerierne – Æble Pale Ale og derefter Theodor Schiøzt Brewing Co. – Anarkist Fizzy Lime Fusion, hvor sidstnævnte røg en tur i vasken og fik karakteren 1!
Derfor var jeg også glad da Jesper fra Ølsmageren fra Gjøl, den anden dag kom med en kasse øl, hvor to af øllene var IPA’er — nemlig Neon Raptor – Shoot The Duck og O/O Brewing – 50/50 Enigma/Vic Secret begge på 6,5%. Derudover rummede kassen også lidt andre øl, som du kan se herunder.

Neon Raptor – Shoot The Duck, O/O Brewing – 50/50 Engima/Vic Secret, Omnipollo – Bianca Blueberry Space Jam Lassi Gose, Bad Seed Brewing – Royal Oak, The White Hag – Black Boar Rum Barrel Aged, Schneelule – Kennedy, Shepherd Neame – Bishop Finger, Mad X/ Mad Scientist – Tanngnjostr Barrel Aged Sour Cherry Melomel

Udseende
Der er total disco over Shoot The Duck, ihvertfald på etiketten. Øllet er ikke så meget disco, udover at det selvfølgelig ser godt ud i glasset på den helt uklare og hazy måde.

Duft
Shoot The Duck dufter dejligt af tropiske frugter og frisk humle. Den er desuden lettere græsset og en lille smule dank.

Smag
Øllen smager dejligt. En god og cremet mundfylde mødes jeg af, derefter tager humlen over med en sødmefuld smag af mango, ananas og fersken. Shoot The Duck har en sjov eftersmag, der både bliver ret tør og bitter. Mere bitter end jeg umiddelbart havde forventet.

Konklusion
Neon Raptor – Shoot The Dick… øh Duck er en lige-ud-af-landevejen-øl. Den har en god duft og smag af tropiske frugter, en kraftig sødme, men også en underlig tør og bitter eftersmag. Jeg er ikke helt oppe og støde over Shoot The Duck, så derfor får den:

3,25 ud af 5 kapsler.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: