Øltype: Imperial Porter
Alkohol: 10,5% vol. (33 cl. flaske)
Forhandler: Bestofbeers.dk, 105 kr.
Bedømmelse: 4,75 ud af 5 kapsler.

Det er ved at være længe siden jeg har drukket en adjuncts-stout fra Omnipollo. En stilart som Omnipollo var frontløbere med. Første bekendtskab var med Noa, der virkelig slog benene væk under tilbage i 2016. Meget øl er siden løbet under broen, og mange andre har også forsøgt sig ud i øl med ekstra tilsætningsstoffer. En af de helt forrygende stammer fra norske Amundsen med deres Cookie Monster Bourbon Barrel Aged. Det bliver derfor spændende og smage om Omnipollo stadig mestre at brygge adjuncts-stouts på den helt store klinge.

Udseende
Lorelei har et lækkert stilrent etikette. Her skuffer Omnipollo på ingen måder, og kører stadig den simple men lækre stil.
Øllet er sort og tyktfyldende. Der dannes næsten intet skum på toppen, og det er skulle komme forsvinder hurtig igen.

Læs også: Omnipollo & Dugges – Anagram

Duft
Lorelei dufter af kokos og ahornsirup. Bag øllens søde aroma fornemmer jeg også en snert af alkohol.

Smag
Lorelei har en silkeblød mundfylde. Øllet klæber sig til tænderne og smyger sig om tungen.
En smag af ristet malt, der smager af kaffe dukker først op. Smagen af kaffe afløses af ahornsirup, kokos, chokolade og lakrids.
Ligeledes føles eftersmagen forholdsvis bitter. Dette er noget øllen og Omnipollo skal roses for, da man ikke bare efterlades med en øl, der bliver alt for svær at drikke i det lange løb.

Konklusion
Lorelei har en fed og cremet mundfylde, og eftersmagen føles en anelse vandet og biter. Men dette gør, at den er nem at drikke, trods dens intense smag og mange procenter.

Omnipollo har med Lorelei brygget en fantastisk lækker øl. Men jeg har smagt det der er bedre. Og til prisen på 105 kr, så vil jeg anbefale dig at finde Amundsen – Cookie Monster Bourbon BA, der lige omtrent koster det halve, og som også opnår 5 ud af 5 kapsler.

4,75 ud af 5 kapsler.

1 kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: