Denne artikel er sponsoreret af Beerinstock.dk.

Coronakrisen har været hård for de fleste, men har også hjulpet nogle på vej med nye initiativer. F.eks. dukker flere nye øl-webshops op og den seneste i rækken er blandt andet Beerinstock.dk.

Manden bag
Bag Beerinstock.dk står Thomas Kragh vis passion for øl er stor. En passion som startede, da Thomas studerede i Thailand, og blev salgschef for firmaet der importer Mikkellers øl til landet.

Udvalget på Beerinstock.dk er forholdvis begrænset med en kapacitet på knap 30 forskellige øl. Thomas ligger stor fokus på at øllene skal være så friske som muligt, især de humlede øl.

Beertalk.dk har lavet et interview med Thomas om hans tanker om Beerinstock.dk, som du kan læse via linket her.

Kvalitet fremfor kvantitet
Det første der møder øjet når man lander på Beerinstock.dk, er en hvid og overskuelig startside. Store billeder af øllene pryder forsiden, og når man lader fingeren eller musen glide henover øllet, skifter nogle af øllene billede og afslører den opskænkede øl. En lille lækker detalje der tenderer beerporn.

Som man scroller ned af hjemmesiden afsløres et udvalg på pt. 23 forskellige øl, umiddelbart ikke noget stort udvalg, men man skal huske på at øllene er nøje udvalgt med det henblik på at vise de bedste udenlandske øl. Thomas afslører over for Rookiebeers, at han selv smager på alle øl, der bliver solgt på Beerinstock.dk. Og han kan derfor stå 100% inde for øllenes kvalitet.

Klik her: Nysgerrig på andre Danske Øl-webshop?

Klikker man på øllen bliver man ledt videre til en beskrivelse, øllens Untappd-rating og muligheden for at tilføje den til sin kurv. Du kan tilmed hoppe rundt mellem de forskellige øl, med featuren “previous og next”.

80-90% af sortimentet består hovedsageligt af humlede øltyper. Derudover vil man også kunne finde Imperial Stouts, Pilsner og Sour med jævne mellemrum på Beerinstock.dk.

Læs også: Northern Monk – Patron Projects 21.04 // SKGN // Dream Line Forms: Four // Vitamin Sea Brewing // DDH IPA

De gamle og de nye
Thomas finder det bedste udenlandske øl til os på Beerinstock.dk. Det er øl fra gamle og gode bekendtskaber, men også øl fra nye og måske ukendte bryggerier.

De gamle kendinge består blandt andet af: Stigbergets, Wylam, Northern Monk, North Brew, Polly og Whiplash. Bryggerier som alle brygger øl af høj kvalitet.

Men hvor de flest kender ovennævnte bryggerier, bliver det straks anderledes med bryggerierne: Funky Fluid, Inne Beczki, Browar Rockmill og Browar PINTA. Fælles for disse fire er at de alle har ophav i Polen og primært brygger humlede øl. Du har også mulighed for at finde et par fadlagrede Imperial Stouts fra Browar Rockmill og Funky FluidBeerinstock.dk.

Priser og ølsmagning
Priserne på Beerinstock.dk er meget gennemsnitlige og matcher andre øl-webshops.
Udover en række spændende udenlandske øl tilbyder Beerinstock.dk også ølsmagninger. Det er her muligt at booke Thomas til en ølsmagning, hvor man kan vælge mellem to varianter “den lille” og “den store”. Dette synes jeg er et godt tilbud, da man her kan få en god indføring i øllets verden.

Beerinstock.dk er bosiddende i Odense, og hvis du også er det, bringer Thomas selv ud gratis indenfor 24 timer. Hvis du som jeg bor i Nordjylland eller et andet sted, så bringes øllene ud med GLS til de vante 39 kr. til en pakkeshop eller 88 kr. til døren.

Læs også: Funky Fluid – Cloudy Double NEIPA

Godt nyt alternativ
Mange øl-webshops har rigtig mange forskellige øl, og det kan være svært at finde ud af hvad man skal købe, med mindre man helt specielt ved hvad man går efter.

Hos Beerinstock.dk har du ikke dette problem, da Thomas Kragh har udvalgt 20-30 øl, som han mener er de bedste og som du skal prøve.

Beerinstock.dk er et godt nyt alternativ til en øl-webshop med stort fokus på kvalitet fremfor kvantitet. Her finder du få men gode øl, udelukkende fra udenlandske bryggerier, der alle er nøje udvalgt til dig.


1 kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: