Øltype: Brown Ale
Alkohol: 5% vol. (50 cl.)
Forhandler: Rema 1000, 10 kr.
Bedømmelse: 2 ud af 5 kapsler.

Efter en lidt over en uges pause med ølblogskriveriet, har jeg i aften drukket en brown ale fra Thisted Bryghus.
Jeg har iøvrigt været på Beerwalk med de gode folk fra kollegiet, hvilket vi gjorde i lørdags. Vi startede først på The Wharf, så videre til John Pull Pub (med et lille stop på Mc Donalds inden), så Irish House, Søgaard Bryghus og til sidst igen The Wharf. En god dag med mange nye øl.

Øllet dufter af ristet malt og karamel. Jeg vil nok sige at det er den typiske duft af en brown ale. Jeg har ikke drukket så mange brown ales, at jeg skal kunne sige dig om det er godt.
Smagen er måske lige lovlig ristet til mine smagsløg. Jeg synes også at jeg fornemmer røg i smagen. Malten er i hvert fald overdøvende. Det er en mærkelig fornemmelse når noget der burde være læskende, er det fuldstændig modsatte. Jeg synes nemlig at øllen følelse tør og man bliver tør i ganen.

Eftersmagen er ikke noget at skrive hjem om. Når smagen er så ristet som den er, burde der var noget i eftersmagen men det er der ikke.

Jeg vil give denne øl 2 kapsler, for egentlig at være halv kedelig. Jeg vil hellere anbefale Newcastle Brown Ale, som endnu ikke er anmeldt her på bloggen (det er i grunden for dårligt).

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: