Her i februar fik jeg anmeldt syv-otte øl. Hvor januar var propfyldt med alkoholfrie øl og en enkelt af de almindelig, er februar lige modsat.

Her kommer min top 3 over februar 2023:

1. O/O Brewing – 300 Crystal (Bourbon Barrel Aged Barley Wine) 2022
Februar sluttede flot af med en fantastisk lækker Bourbon Barrel Aged Barley Wine. Øllen var brygget med det mest hårdt ristede malt du kan forestille dig (læs mere om det i anmeldelsen), og lignede, duftede og smagte næsten som en Imperial Stout. Det var en vild oplevelse.

2. De Struise Brouwers – Pannepot Reserva 2012
En mandag aften drak jeg sammen med Morten, denne vilde vintage fra De Struise. En vild og voldsom Belgian Strong Dark Ale på 10%. Endnu en øl der også tenderede en Imperial Stout. En stor oplevelse. Tak for skænken til Morten.

3. Theodor Schiøzt Brewing Co. – Anarkist Migthy Mild
Anarkist brygger gode alkoholfrie øl, og Mighty Mild er ingen undtagelse. Den er ikke for køn, men den smager godt. Øllen besidder en duft og smag af brød, sprød skorpe og ristet malt. En mild og lækker alkoholfri Mild Ale.

Joker – Hancock Bryggerierne – Høker Bajer
11 år skulle der gå før Høker Bajer blev anmeldt. Høker Bajer er en lækker Pilsner med en god maltsødme og humlebitterhed. Alen bedre end de stores makropilsnere, og en som man kan drikke mange af.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: