Oplevelsen med Boxbeers Bland-selv-ølsafdeling

Som den opmærksomme læser nok kan huske, så har vi før fået sponsoreret øl fra Boxbeers. Første gang var tilbage i februar, hvor undertegnede skrev til Boxbeers og spurgte om de var interesseret i at sponsorere en abonnementskasse. Det var de og oplevelsen af ølnørdkassen kan du læse her.

Bland-selv-øl

Denne gang har Boxbeers sendt en kasse øl med deres nyeste påfund, nemlig bland-selv-øl.
I denne omgang fik jeg lov til selv at vælge et par øl, som jeg fandt spændende og derudover ville Boxbeers blande et par ekstra øl i kassen.

Jeg endte med at vælge fire øl:

Boxbeers sendte yderligere disse øl med:

Så det endte altså med at jeg valgte fire øl og Boxbeers var så søde at finde yderligere syv øl at smide i kassen – 11 øl ialt.

 


Indtryk af webshoppen
Boxbeers har et stor, kvalitetsbevidst og lækkert udvalg. Jeg har på fornemmelse at Boxbeers-drengene selv smager på alle de øl de sælger (hvilket herligt job!).
Udover deres abonnements- og smagekasser har de udvidet med bland-selv-øl. Her kan man blande sig en kasse øl, og hvis man køber for mere end 400 kr, betaler Boxbeers fragten der lyder på 49,-.
Øllene bliver sendt i en stor papkasse, og øllene var pakket forsvarligt ned. Kassen blev sendt til det nærmeste posthus, nemt og bekvemt.

13 lande og 400 øller

Boxbeers kan byde på øl fra Belgien, Brasilien, Canada, Danmark, England, Holland, Italien, Norge, Skotland, Spanien, Sverige, Tyskland og USA. Der er flere end 400 øl at vælge imellem.

Det er hurtig og nemt at søge i Boxbeers store øludvalg. Du har mulighed for at søge specifikt i et dedikeret søgefelt, eller også kan du benytte en af de tre filtrer eller alle tre på en gang. Det er altså muligt at vælge både “land”, “øltype” og “bryggeri”, og det gør søgningen både nem og sjov. For er det muligt at finde en brown ale fra Sverige? Det er det med deres system.

Da jeg gik på udkig i webshoppen havde jeg allerede en lille plan. En af de første øl jeg “hev ned fra hylden” var Omnipollo – Hypnopompa Marshmallow, en øl jeg har hørt meget godt om.

Ghost Brewing, et dansk fantombryggeri, der får brygget øl på Ølkollektivet, er overraskende svære at få fat i, i hvert fald i Aalborg.
Derfor er det kærkomment at Boxbeers har så bredt et udvalg af lige netop Ghost Brewing.
I skrivende stund har Boxbeers 10 øl fra Ghost Brewing på lager ud af 15 mulige.Beavertown havde jeg ligeledes hørt gode ting om, og puttede den derfor også i kurven. Det er derfor også en dejlig overraskelse at Boxbeers har puttet endnu en øl fra dem i kassen.Crooked Stave skulle åbenbart være “the shit”, og her har Boxbeers også et anstændigt udvalg.

Udvalget af eksklusive øl er ret stort, især de amerikanske øl ligger i den eksklusive og dyre ende. Det er bestemt også muligt at finde øl på et mere beskedent prisniveau.

Det er altså et stort og nuanceret udvalg af øl, og med gode informationer, og vil man vide mere skal der blot klikkes på den valgte øl – og volia!

Tak til Boxbeers

Jeg vil gerne sige tak til Boxbeers for endnu engang, at sende os en kasse med lækre øl.
Har du det ikke godt med at blive alt for overrasket hver gang du køber øl (her tænker jeg på abonnementskasserne), er det jo fantastisk at man nu kan vælge sine helt egne øl med dette tiltag.

Udvalget er godt, gedigent og stort, og alt lige fra ølnovicen til ølnørden kan finde noget der frister.

boxbeers.dk/produkt-kategori/bland-selv/

3 kommentarer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: