Øltype: India Pale Ale
Alkohol: 7% vol. (33 cl.)
Forhandler: Bestofbeers.dk, sponsoreret. 
Bedømmelse: 3 ud af 5 kapsler.

Tak til Bestofbeers.dk for denne lemonade IPA fra svenske Omnipollo og amerikanske Evil Twin. Old Fashioned Lemonade IPA er en hyldest til barndomsminder, og er yderligere brygget med citron.

Udseende
Lækkert udseende på dåsen. Øllet står gult og uklart i glasset og ligner selvfølgelig lemonade. Skummet er hvidt og dækker ligeknap øllens overflade.

Duft
En duft af citron har bredt sig i min stue, og stikker jeg næsen helt ned i øllet fornemmer jeg en krydret duft. Den krydrede aroma kan jeg ikke umiddelbart sætte ord.

Smag
“Wauw!” Er det første jeg stille siger for mig selv. Mundfylde er blød og lækker, og så smager øllen helt vildt meget af sukker. Det er næsten som at drikke lemonade, for der virkelig en begrænset mængde kulsyre i øllet.
Old Fashioned Lemonade IPA smager mere af lemonade end IPA. Den smager af citron, citronskal, sukker og så har den da heldigvis en my af bitterhed, der hurtigt bliver overtaget af sødmen. Alkoholprocenten er på 7 stykker, men kan faktisk ikke smages.
Eftersmagen føles tør og lidt klæg.

Konklusion
Omnipollo og Evil Twin har gemt IPA’en væk, og brygget en lemonadebajer. Det er vildt nok, at den kan smage så meget af ligepræcis lemonade – cadeau for det.
Jeg savner dog lidt mere bitterhed i eftersmagen, da øllen bliver meget sød i det lange løb.
Old Fashioned Lemonade IPA skal drikkes i den bagende sol på en fortovskant, så tror jeg ikke det vil blive meget bedre. Dog er jeg ikke så pjatte med øllen, da den simpelthen bliver for sød i det lange løb.

3 ud af 5 kapsler.

3kapsel

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: