Øltype: India Pale Ale
Alkohol: 6,2% vol. (33 cl.)
Forhandler: Bestofbeers.dk, 45 kr.
Bedømmelse: 5 ud af 5 kapsler.

English resumé below…

Ølanmeldelser i flytterod og papkasser
De sidste to uger har jeg været hjemløs (har dog boet hos mine forældre), det er en mærkelig fornemmelse ikke at have sin egen bopæl. Den sidste uge har det endda også været småt med anmeldelser, og I har nok bemærket at den sædvanlig fredagsanmeldelse udeblev. Det var af den simpel grund at jeg havde tandpine, og så er der ikke meget ved at drikke øl. Visdomstanden røg sig en tur og nu er jeg igen klar til at anmelde øl for jer.
Nu sidder jeg i min nye lejlighed midt i flytterod og papkasser. Fjernsynet og anlægget er sat til og øllene er på køl, så det vigtigste er på plads.

Forrige fredag røg anmeldelse nr. 400 over disken og jeg bad jer hjælpe mig. Valget stod mellem Limfjordsporter Lakrids som vandt, Omnipollo Zodiak og Fuglsang Ding Dong Julebryg. Ding Dong blev skyllet ud i vasken og så har jeg kun én tilbage fra konkurrencen – ja du gættede rigtig, Zodiak.

Udseende
Altid spektakulær er Omnipollos etiketter, og etiketten her er ingen undtagelse. UFO’er og aliens pryder etiketten og man føler sig mystificeret over den.
Øllen står korngult i glasset, det er ugennemsigtig og skummet stod flot, rankt og fyldigt. Kridhvidt.

Duft
Aromaen er himmelsk for en hopoman som mig. Duften af citrus, græs, tropiske frugter og ja i det hele taget bare tre fantastiske humler: Simcoe, Citra og Centennial.

Smag
Gudfaderiskuret hvor er det en lækker øl. Jeg har lyst til at sluge den på en gang, men samtidig også tage mig gruelig god tid for at nyde hver eneste lille dråbe.
Smagen er på en gang fyldige, saftig og tør, rund, blød og lidt krads. Smagen af græs og citrus er lækkert domminerende, og elsker den langvarige og tørre eftersmag, hvor alle humlens fortrinligheder skyller ind over mig.

Konklusion
Hail Omnipollo and hail the hops! En helt fortryllende lækker øl. Sådan skal den første øl i den nye lejlighed være – det kan kun blive godt fremover.

English resumé
What an awesome beer. For a start the label is quite nice, with UFO’s and aliens and such. The color for the beer is yellow and hazy. 
The aroma is a show for it self. I love it. Grass, citrus and tropical fruits. 
The taste is about the same, and I enjoy the flavor for grass and citrus who is very much present. The long aftertaste is very pleasant, and I taste every bit of the hops.

5 ud af 5 kapsler.

1 kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: