BrygBrygBryg er et small batch brewery, de brygger øl i meget begrænsede mængder. BrygBrygBryg er hjemmebryggere, og har brygget øl siden december 2016. Siden december 2016 har BrygBrygBryg brygget 29 øl, som du kan finde opskrifter på via deres hjemmeside.


BrygBrygBryg har gang i forskellige ting, blandt andet efterølet lambic projekt, surdejsopskrifter, og en fed Instagram-profil og Facebook-profil, som jeg vil anbefale dig at følge.

SAMSUNG CSC

Peter var i kontakt med BrygBrygBryg i november, og da han og Camilla var til familie-tamtam i København (BrygBrygBryg holder til i Nordvest i København), mødtes de for at udveksle øl.
Ugen inden jul d. 3. søndag i advent sådan helt præcis, smagte Peter og jeg på de fem øl og en stikkelsbærvin fra BrygBrygBryg. Øllene vi smagte på var: Anne Weisse, Beskidt Rum Edition Oak Aged, Mr. Awesome’s Apple Pie Stout, Cinnamon Kiss of Death (Julebryg 2017), Barley Wine og Vin de Groseille.

SAMSUNG CSC

Lidt omvendt kommer den overordnede konklusion her, da vi smagte øllene på én gang. Efter den overordnede konklusion kan du læse anmeldelsen af Cinnamon Kiss of Death.

Overordnet konklusion
BrygBrygBryg har brygget fem rigtig dejlige øl og en vin, og givet os en nyfundet (mulig) kærlighed for Barley Wine, om ikke andet så for BrygBrygBryg’s Barley Wine.

Som en overordnet ting har vi som hobbybryggere selv savnet lidt ekstra information i form af OG og FG, så vi kunne lade fantasien løbe afsted med os.

Alt i alt, har det været en udsøgt fornøjelse at drikke øl fra BrygBrygBryg, som vi i 4 ud af 5 bryg godt kunne være i tvivl om var kommercielt mikrobryg eller håndbryg, da der virkelig er sjæl og godt håndværk bag disse øl! Vi glæder os til mere!

Øltype: Belgian Ale
Alkohol: 8,0% vol. (75 cl. flaske)
Forhandler: BrygBrygBryg, sponsoreret.
Bedømmelse: 4 ud af 5 kapsler. 

Tappedato: 27/9/17
Antal: 7/24

Udseende
Endnu en flot etikette fra BrygBrygBryg – denne er dog lidt mere simpel i sit udtryk, men ikke desto mindre flot.
Øllen står også flot i glasset. Øllets farve er rødbrun og skummet er hvidt. Skummet holder længe og er luftig med store bobler.

Duft
Det er en livlig øl vi dufter til. Cinnamon Kiss of Death (catchy navn) dufter af nelliker, kanel, koriander, og af noget så pudsigt som Sure Ferskner (slik).

IMG_20171217_203031

Smag
Cinnamon Kiss of Death har en behagelig og lækker mundfylde. Cinnamon Kiss of Death smager af kanel (cinnamon), men ikke så meget at vi falder døde om. Den smager derimod tilpas af kanel, ja faktisk smager den af de her store røde runde stykker kaneltyggegummi – en nedtonet kanel og en kandiseret sukker-sødme.
Cinnamon Kiss of Death er en meget balanceret øl, hvor vi simpelthen kan smage alt hvad den etiketten fremviser af.
Eftersmagen er sødmefuld og langvarig.

SAMSUNG CSC

Konklusion
Cinnamon of Kiss Death er en lækker øl, og den smager af det der står på etiketten.
Det eneste vi ikke helt kan forholde os til er, at øllen udkommer på 75 cl. Det bliver lidt meget øl, når den nu er så sød som den er.

4 ud af 5 kapsler.

4kapsel

 

1 kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: