BrygBrygBryg er et small batch brewery, de brygger øl i meget begrænsede mængder. BrygBrygBryg er hjemmebryggere, og har brygget øl siden december 2016. Siden december 2016 har BrygBrygBryg brygget 29 øl, som du kan finde opskrifter på via deres hjemmeside.


BrygBrygBryg har gang i forskellige ting, blandt andet efterølet lambic projekt, surdejsopskrifter, og en fed Instagram-profil og Facebook-profil, som jeg vil anbefale dig at følge.

SAMSUNG CSC

Peter var i kontakt med BrygBrygBryg i november, og da han og Camilla var til familie-tamtam i København (BrygBrygBryg holder til i Nordvest i København), mødtes de for at udveksle øl.
Ugen inden jul d. 3. søndag i advent sådan helt præcis, smagte Peter og jeg på de fem øl og en stikkelsbærvin fra BrygBrygBryg. Øllene vi smagte på var: Anne Weisse, Beskidt Rum Edition Oak Aged, Mr. Awesome’s Apple Pie Stout, Cinnamon Kiss of Death (Julebryg 2017), Barley Wine og Vin de Groseille.

SAMSUNG CSC

Lidt omvendt kommer den overordnede konklusion her, da vi smagte øllene på én gang. Efter den overordnede konklusion kan du læse anmeldelsen af Beskidt Rum Edition Oak Aged.

Overordnet konklusion
BrygBrygBryg har brygget fem rigtig dejlige øl og en vin, og givet os en nyfundet (mulig) kærlighed for Barley Wine, om ikke andet så for BrygBrygBryg’s Barley Wine.

Som en overordnet ting har vi som hobbybryggere selv savnet lidt ekstra information i form af OG og FG, så vi kunne lade fantasien løbe afsted med os.

Alt i alt, har det været en udsøgt fornøjelse at drikke øl fra BrygBrygBryg, som vi i 4 ud af 5 bryg godt kunne være i tvivl om var kommercielt mikrobryg eller håndbryg, da der virkelig er sjæl og godt håndværk bag disse øl! Vi glæder os til mere!

Øltype: Imperial Stout
Alkohol: 12,8% vol. (37,5 cl. flaske)
Forhandler: BrygBrygBryg, sponsoreret.
Bedømmelse: 5 ud af 5 kapsler.

Tappedato: 9/5/17
Antal: 4/11

Udseende
Det er altid lidt ekstra lir, at påføre flasken sort folie. Den 37,5 cl. store flaske tager sig lideledes rigtig godt ud, og flaskens størrelse er lige tilpas – hverken for meget eller for lidt.

SAMSUNG CSC

Duft
Beskidt Rum Edition Oak Aged dufter af kaffe, mørk chokolade, lejrbål og lidt rom. Øllen er lagret på egetræschips, der har ligget på rom i fire måneder forinden.

SAMSUNG CSC

Smag
Beskidt Rum Edition Oak Aged har en lækker og fyldig mundfylde. Mundfylden er olieret, men tager ikke tunge og tænder som gidsel, for aldrig at forlade mundhulen. Beskidt får sin gode mundfylde af de rom-vædede egetræschips, hvilket er ganske lækkert.

SAMSUNG CSC

Beskidt Rum Edition Oak Aged smager som en kage i tre lag. Først et lag af digistive-kiks, derefter et lag af romkugle-masse og til sidst brændt marengs på toppen.
Eftersmagen er varmende og tør, hvor de mange smage falder i perfekt i hak. Giv samtidig øllen lidt tid i glasset, og rommen udvikler sig.

Konklusion
Beskidt Rum Edition Oak Aged er en komplet øl. Vi kan simpelthen ikke smage, at det er et håndbryg. Der er ikke en finger at sætte på øllen.

5 ud af 5 kapsler.

5kapsel

2 kommentarer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: