Igen i år deltager jeg i Danish Beer Blog Awards, en tilbagevendende begivenhed, hvor vi hæder øllet og de dedikerede mennesker bag.

I denne anden uge af december, kan du læse:

Igår uddelte jeg prisen Årets Ølnyhed 2018 til Brygbrygbrygs øl Annika. Og i dag uddeler jeg så Årets Danske Bryggeri 2018 til selve Brygbrygbryg.

Brygbrygbryg har som hjemmebryggere brygget øl siden december 2016. Bryggeriet blev kommercielle tilbage i foråret, og har siden da brygget en række forskellige og meget spændende øl.

Brygbrygbryg kalder sig selv et ulta small batch brewery, og det er i den grad også i begrænsede mængder øllet udgives i. Men ikke desto mindre er det utrolig nemt, at få fingrene i bryggeriets øl hos både Boxbeers.com og lige nu på Mikkeller Webshop.

Da Brygbrygbryg endnu var hjemmebryggere anmeldte jeg fem-seks forskellige øl fra dem, hvor jeg smagte på blandt andet Beskidt Rum Ed. Oak Aged som jeg gav 5 ud af 5 kapsler.
Og jeg smagte også på forløberen til deres nu helt udsolgte juleøl Cinnamon Kiss (som jeg stadig ikke har smagt endnu, men den venter på mig i mit ølskab).

Brygbrygbryg fortjener denne hæder, da de brygger spændende øl, der udfordrer dine smagsløg. Og giver dig lyst til at smage endnu mere fra deres hånd.

4 kommentarer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: