Øltype: Alkoholfri – Sour
Alkohol: 0,3% vol. (33 cl. dåse)
Forhandler: Gave fra Ølsmageren fra Gjøl.
Bedømmelse: 4,00 ud af 5 kaplser.

Forleden dag var jeg forbi Ølsmageren fra Gjøl, og jeg fik købt tre Mikkeller – Limbo Riesling med hjem til Annika. Jeg spurgte derfor også til om Limbo Blueberry var hjemme, det var den ikke, udover en enkelt, som havde overskredet best before med nogle år. Den fik jeg med hjem, og nu smager jeg på den. Kigger man på bunden af dåsen, så blev øllen for gammel d. 5/12/2020. Så vi har her at gøre med en over 3 år for gamle alkoholfri sour brygget med blåbær. Det bliver spændende.

Udseende
Flot blå dåse og flot lilla øl med lyserødt og cremet skum.

Øllet ser sort ud på billedet, men i virkeligheden var den lilla.

Duft
Jeg kan lige fornemme en note af et eller andet off, men det overdøves øjeblikkeligt af den dejlige duft af blåbær. Det er lidt som at stikke næsen ned i et glas blåbærsyltetøj, det er både surt og sødt.

Smag
Selvom øllen er så let, som den er, har den en dejlig og cremet mundfylde. Øllet føles friskt med blide bobler og en dejlig smag af sure og søde blåbær. Limbo Blueberry har en tør og let bitter eftersmag.

Konklusion
Jeg skal have fundet mig en frisk Limbo Blueberry, og smagt den op imod denne gamle fætter. For selvom øllen har over tre år på bagen ift. best before, smager den stadig rigtig godt.

4,00 ud af 5 kapsler.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: