Øltype: Sour – Pastry
Alkohol: 5,5% vol. (50 cl. dåse)
Forhandler: Hos Rune, del af The Little Box marts 2023 (udsolgt)
Bedømmelse: 2,00 ud af 5 kapsler.

Så hopper jeg igen ned i Rune Beer Club The Little Box marts 2023. Først anmeldte jeg Magic Road – Evergreen Pretty Kiwi, Pistachios & Lemon Curd, dernæst Magic Road – Chocolate Bar Series 4: Chocolate & Coconut. To øl, der begge er fra det polske bryggeri og som begge eksperimenter meget med ingredienser og smage.

Her ses Rune Beer Club marts 2023 – The Little Box med øllene: Browar Gwarek – A Hundred Percent of Galaxy (7%), Magic Road – Bock Lord Hallelujah (7,4%), Magic Road – Chocolate Bar Series 4: Chocolate & Coconut (9,5%), Magic Road – Evergreen Pretty – Kiwi, Pistachios & Lemon Curd (5,5%), Magic Road – The Riddle (7,5%), Magic Road – We Keep Our Promises (5,5%)

I dag anmelder jeg så endnu en øl fra Magic Road, nemlig deres We Keep Our Promises. En Pastry Sour på 5,5% brygget med vand, bygmalt, hvedeflager, jordbærpure, ferskenpure, solbærpure, laktose, salt, gær og frugtfarve.

Udseende
Flot, stor og lilla dåse, med god plads til alle ingredienser på bagsiden. På forsiden står der også, at øllen er brygget med skumfidus cookies, men det figurer ikke på ingredienslisten. Hvorfor så skrive det på, hvis øllen ikke er brygget med det. Er det fordi den også smager af skumfidus cookies, eller hvordan?

Øllet er rødgrød rød. Skummet er hvidt. Jeg kan forstå at der er brugt frugtfarve i en grøn øl, men i en øl der er brygget med jordbær, fersken og solbær burde den vel være rød nok?

Duft
We Keep Our Promises dufter sødt, lidt meget sliksødt. Ikke som hjemmelavet rødgrød eller jordbærmarelade. Dog kan jeg dufte jordbær, fersken og en klistret duft af skumfiduser.

Smag
Mundfylden er i og for sig okay. Den er lettere fyldig, men bliver meget klæg og lettere kvalm i eftersmagen. Øllen smager som fersken-iste tilsat jordbær. Jeg har meget svært ved at finde smagen af solbær, for ikke at tale om skumfiduser. Der er en form for bitterhed i eftersmagen, som jeg godt kunne bruge mere af til at balancerer alt det søde, men den forsvinder ret hurtig igen.

Konklusion
Jeg synes desværre, at der lang vej igen for Magic Road med deres forsøg ud i Pastry Sour-land. Øllen vokser overhovedet ikke på mig. We Keep Our Promises (hvilket løfte?) smager alt for meget af fersken, hvilket er noget jeg ikke troede ville komme over mine læber, da jeg elsker fersken, men smagen af fersken tager fuldstændig pippet fra jordbær og solbær, og så bliver jeg altså forvirret.

Øllen vil for meget, er ubalanceret og generelt bare alt for kunstig i sit udtryk. Hvis du skal have en god/sublim Pastry Sour så brug dine penge på enten Omnipollo eller Mortails, som rent faktisk bruger hele bær i deres øl.

2,00 ud af 5 kapsler.

1 kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: