Her i marts fik jeg anmeldt otte lækre specialøl. Otte øl der alle havde noget at byde på. Tre mørke øl, tre sure øl, en klassiker og en alkoholfri. Det har været sjovt at smage mig igennem marts, og jeg desuden kommet otte øl tættere på ølanmeldelse nr. 1000.

Her kommer min Top 3 + en højdespringer (den øl som i har læst flest gange) over marts 2023.

1. plads – Bad Seed Brewing – King Ink 2021: King Ink er fornøjelse at drikke. Den tenderer til Amager Bryghus’ Double Black Mash med sin tunge smag af ristet malt, chokolade og lakrids. Det er en øl som da min far var dreng, eller 58, han er 65 år nu, for der blev ikke brygget sådanne øl dengang.

2. plads – Bad Seed Brewing – Barrel Aged King Ink 2021: Barrel Aged King Ink er en ekstrem lækker øl fra Bad Seed Brewing. Bryggeriet forstår sig på deres mørke øl, og ikke mindst brugen af fadlagring inden for Heaven Hill bourbonfade. Her skal også nævnes Bourbon Barrel Aged Colossus 2022, som virkelig excellerer ud i brugen af Heaven Hill bourbonfadet.

3. plads – Omnipollo – Bianca Blueberry Space Jam Lassi Gose: Bianca smager sødt, cremet og fyldigt. Mundefylden er meget fyldig, som drak jeg en Imperial Stout eller ufortyndet solbærsaft direkte fra flasken. Øllen har en ekstrem sødme, en lille salt note til at hjælpe det hele lidt på vej, og så tonser den ellers derude af med blåbær-toget. Der næsten ikke er til at stoppe igen. For eftersmagen bliver meget sød, og kradser lidt i halsen af alle de bær øllen byder på.

Månedens højdespringer – Magic Road – Evergreen Pretty Kiwi, Pistachios & Lemon Curd: Selvom jeg ikke var voldsomt begejstret for Evergreen Pretty, der virkelig ikke var min kop the. Så er I anderledes vilde med at søge den frem, og den er blevet læst hele 134 gange i løbet af marts måned.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: