Øltype: Oude Gueuze
Alkohol: 8% vol. (37,5 cl. flaske)
Forhandler: One Pint A/S, sponsoreret.
Bedømmelse: 3 ud af 5 kapsler.

Duft
Gueze Mariage Parfait har en duft af stald, syrlige æbler og røg.

Smag
Gueze Mariage Parfait har en frisk og kulsyreholdig mundfylde. Den minder lidt om æblejuice med kulsyre. Det er en sødere udgave af Oude Gueze, den er ikke nær så sur. Den har lidt pilsnerens gode læskende kvaliteter, og endda også øltypens eftersmag, med en svag bitterhed.

Konklusion
Gueze Mariage Parfait har en okay syrlighed, men det er en sød øl. Så er du til søde syrlige øl, så er Gueze Mariage Parfait nok noget for dig. Vi drak en Rodenbach Grand Cru inden denne, og den havde mere syrlighed. Som Niels, min bror, siger så smager Gueze Mariage Parfait mere af øl end Rodenbach Grand Cru, og det måske ikke en helt god ting i dette univers af lambic-øl.

3 ud af 5 kapsler.

3kapsel

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: