Adresse: FLASK – Nørregade 40, Aarhus
Facebook: https://www.facebook.com/flaskbutik
Instagram: https://www.instagram.com/flaskbutik/

Der er sort af mennesker i den lille ølbutik på Nørregade. Alle snakker og er glade. Midt i butikken står et bord, som folk stimler sammen om, her kan man få sig en smagsprøve og med en smagsprøve i hånden, kan man nu bevæge sig rundt i butikken. I blandt de mange glade kunder og besøgende løber de tre ejer rundt; Kenneth, Michael og Martin. Hylderne fyldes løbende, kasseapparatet i form af en iPad er rødglødende, der hilses på venner og familie og snakken går lystig.

 

Den 4. maj åbnede FLASK dørene op. FLASK er en ølbutik, den første butik i Aarhus, der udelukkende dedikerer sig øllet, noget som Aarhus har manglet længe.
Jeg var taget fra Aalborg for at være med til indvielsen af FLASK.
Butikken ligger godt placeret lige mellem cafeer og pubs, her har man alle muligheder for at få sin tørst og sult stillet.

SAMSUNG CSC

FLASK er en butik med højt til loftet, og dette mere end i en forstand. Ejerne udtaler, at deres intention er at servere smagsprøver, når man kommer for at købe øl i deres butik. Desuden er der mulighed for at købe en køleskabskold øl, noget jeg ikke har oplevet andre steder, og tage den med sig ud i solen og drikke den på bækken udenfor butikken.

 

Hylderne er lækkert sat op i stål og træ, og giver en ekstra fin dimension til det flotte gamle lokale som butikken befinder sig i.
Udvalget er i højsædet, og der er et bredt udsnit af øl, alt lige fra gode belgiske klassiskere til hippe øl fra svenske, danske og amerikanske bryggerier.

SAMSUNG CSC

Det øjeblik man træder ind i butikken, får man hurtigt et overblik over butikkens størrelse samt hvilke øl, der er på hylderne.

SAMSUNG CSC

Prisskiltene giver en indikation på, hvor servicemindede ejerne er. Som forbruger får man via prisskiltene alle informationer serveret, det er lækkert, da det ellers ofte kan være svært som køber at finde ud af hvilken øltype, øllen tilhører. Desuden er det beskrevet, hvordan øllen føles at drikke. Til ære for ølnørderne er den lille detalje med RateBeer vigtig og rigtig sjov.

SAM_1164.JPG

Humøret er højt, øllene gode og Kenneth, Michael og Martin er glade for endelig at kunne åbne dørene til Aarhus’s nye ølbutik. Jeg vil anbefale alle at tage en tur i FLASK, for det er virkelig en lækker butik. På billedet herunder ses tre glade ejere efter en lang dag i øllets tjeneste. God vind fremover!

SAMSUNG CSC

2 kommentarer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: