Øltype: Spice
Alkohol: 6,5% vol. (33 cl.)
Forhandler: Bestofbeers.dk, sponsoreret.
Bedømmelse: 3 ud af 5 kapsler. 

Tak til Bestofbeers.dk, for denne glutenfri gin og tonic IPA.

Det er længe siden jeg har haft Munkebo Mikrobryg på bloggen. Sidste gang jeg anmeldte en øl fra Munkebo var Sif d. 22. juni 2016.
Men nu kaster jeg mig over Sindur, Munkebos glutenfri gin og tonic IPA. Øllen er helt frisktappet, Sindur er brygget med enebær, og tørhumlet med Cascade og Simcoe som er blevet sprayet med en flaske gin, inden humlen kom i tanken.

Duft
Sindur dufter meget sødt. Det er en blanding af enebær og karamel.

Smag
Det første der møder mig er god fyldig mundfylde. Kulsyren er dejligt balanceret, og bitterheden prikker godt på tungen. Meget af Sindurs oplevelse ligger i eftersmagen, som er både tør og bitter. Øllen smager af frisk humle med en smag af appelsin og en anelse græs. Efter humlesmagen dukker der en let parfumeret aroma af enebær op, som bliver hængende et godt stykke tid.

Konklusion
Jeg var lidt betænkelig ved Sindur, inden jeg knappede den op. For øllen er jo brygget med enebær, som jeg absolut ikke er begejstret for. Sindur bryder nu heldigvis meget godt med mit billede af forfærdelige enebær-øl. Det er humlen, der redder øllen fra at ende i en overdøvende enebærlussing. Det er faktisk en helt hæderlig IPA, måske en anelse for parfumeret.

3 ud af 5 kapsler.

3kapsel

1 kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: