Øltype: Imperial Saison
Alkohol: 10% abv. (50 cl.)
Forhandler: Vinspecialisten Thisted, 50 kr.
Bedømmelse: 4 ud af 5 kapsler.

English resumé below…

Duft
Meget frisk, sød og frugtet. Fersken og ananas.

Smag
Fylder rigtig godt i hele munden. Smager som den dufter og giver de samme indtryk. Den bærer procenterne godt, slet ikke sprittet. Syndikatet har fået utrolig meget smag med. Intens sødme, der sætter sig i hele mundhulen, sødmen sætter sig på tænderne og i ganen. Sød øl, vi kan ikke smage noget bittert eller surt rigtig.
Eftersmagen, bitterheden dukker op et godt stykke tilbage sammen med alkoholen. Jo længere vi kommer ind i øllen, jo mere bitter bliver den, og jo mere kan vi smage humlen.

SAMSUNG CSC

Klassisk rookie mistake, ikke at få gæren med i første omgang. Nu drikker vi øllen med bundfald. Og den har næsten ændret karakter. Den er blevet mere smooth, hvor bitterheden i eftersmagen er næsten forsvundet og sødmen træder frem og overtager øllen fra start til slut.

SAMSUNG CSC

Konklusion
Det er en balanceret øl, der ikke stikker af i nogle retninger. Den er uhyggelig nem at drikke, trods sine voldsomme procenter. Duft og smag blander sig, og vi kan ikke som sådan sætte en bestemt frugt på tavlen.
Vi giver 4 ud af 5 kapsler, da vi synes det er en god øl, men for at den skulle få topkarakter, vil vi have mere spændigstighed, mere differentiering og en pludselig indskydelse af ananas.

4 ud af 5 kapsler.

4kapsel

Resumé
Hippien is a lovely Imperial IPA. A beer with a nice base of malt and hops. The bitterness is not that present, and the sweetness takes over and, therefore, Hippien becomes very sweet.

3 kommentarer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: