Øltype: Kellerpils
Alkohol: 4,6% vol. (50 cl.)
Forhandler: Sponsoreret af Beer Buddy
Bedømmelse: 4 ud af 5 kapsler.

Det er ikke særlig tit jeg anmelder øl sammen med aftensmad, men i aften gør jeg en undtagelse. Jeg havde i Superbrugsen købt en tærte med kylling, og så tænkte jeg at Greed fra Amager Bryghus, ville gøre sig godt til det lyse kyllingekød og den sprøde tærtebund.

Greed var en del af kassen fra Beer Buddy, som du kan læse om her. I kassen var Dry & Bitter Brewing Co. – Christian Bale Ale / Gamma Brewing Co. – Hop Sweat. Mange tak til Beer Buddy for kassen og øllene.

Udseende
Indtil jeg får hældt gæren i glasset står Greed flot og klar. Da gæren så passerer flaskehalsen bliver øllen uklar, men er ikke desto mindre lige så lækker som før. Jeg kan stadig se livlige bobler stige til vejrs og det hvide skum kroner sig, som det hører sig til i mit pilsnerglas.

img_20170214_191301

Duft
Greed dufter dejligt af humle, med et friskt pift af citrus og græs.

Smag
Greed har en dejlig frisk smag, og jeg siger “aah” ved hver slurk.
Øllen har en god krydret smag, der komplimenterer  kyllingetærten godt. Greed har en dejlig og kulsyreholdig mundfylde. Øllen har udover sin krydrede smag, en dejlig frisk smag af citrus. Eftersmagen er behagelig kort og læskende.

SAM_0015.JPG

Konklusion
Det er en rigtig god pilsner uden for mange dikkedarer. Dejlig ukompliceret og nem at drikke. Det er ikke bare den almindelige pilsner fra Valbybakke, men faktisk en øl med god duft og smag. Greed er en læskende og lækker pilsner.

4 ud af 5 kapsler.

4kapsel

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: