Øltype: Quadrupel
Alkohol: 11,3% vol. (33 cl.)
Forhandler: Bestofbeers.dk, 40 kr.
Bedømmelse: 4,50 ud af 5 kapsler.

Da jeg snart skal holde en ølsmagning, og Trappistes Rochefort 10, er en af øllene der skal smages. Kunne jeg ikke have siddende på mig, at jeg kun har anmeldt øllen én gang. Det er rigtig, at det er de færreste øl jeg anmelder flere gange. Men anmeldelsen af øllen, slår på ingen måde til længere – læs selv her.

IMG_20180625_184840

Duft
Trappistes Rochefort 10 dufter af blommer, rosiner, vanilje, karamel, kandis og mørke bær. Det er på én gang kompleks i duft, og på én gang får jeg en masse forskellige indtryk.

Smag
Mundfylden er virkelig cremet og lækker. Samtidig med den fløjlsbløde mundfylde, der kæler let for ganen, så prikker kulsyren også lidt på tungen. Det giver en god balance, da den ellers ville blive meget tung at drikke.

IMG_20180625_191214

Trappistes Rochefort 10 smager af rosiner, der har trukket i romlage. Derefter følger en smag af vanilje, karamel og en behagelig varmende fornemmelse af alkohol.
Eftersmagen har en anelse bitterhed fra den brændte malt. 11,3% vol. holder Trappistes Rochefort 10, men de kan på ingen måde smages.

Konklusion
Trappistes Rochefort 10 kan ikke helt måle sig med Westvleteren 12, da denne har mere pondus og smager af noget mere.
Men det er godt alternativ til en Quadruple, der nødvendigvis ikke skal koste 120 kr. Ja, du kan rent faktisk hele få tre flasker Trappistes Rochefort 10 for en Westvleteren 12 pris.

4,50 ud af 5 kapsler.  

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: