Syv øl fik jeg anmeldt her i april måned. Jeg er nu kun fem øl fra øanmeldelse nr. 1.000, nu går det for alvor stærkt.

I denne top 3, vil jeg som altid udnævne de tre bedste øl for denne måned, og tage mig kærligt af månedens højdespringer (som har fået flest visninger her på siden).

1. plads – Bad Seed Brewing – Royal Oak 2022: I marts måned løb Bad Seed Brewing også med sejren i form af King Ink 2021 og de tog også 2. pladsen med Barrel Aged King Ink 2021. I april måned går første pladsen til Royal Oak, da dette er helt forrygende Old Ale, og det var også en fornøjelse at skrive om øllen.

2. plads – Fuller’s Vintage Ale 2016 No. 7078: Jeg var spændt på at smage på endnu en Old Ale, denne i form af Vintage Ale 2016 No. 7078 fra engelske Fuller’s. Det var også en god oplevelse, hvor jeg blev mødt af en klassisk engelsk Old Ale med duft og smag af portvin, blommer og mørke rosiner.

3. plads – Bryggeriet Vestfyen – Willemoes Cold IPA: Denne øl overraskede mig positivt, med dens sprøde og læskende pilsner-agtig krop, men en duft og smag som var det en IPA. Jeg tror 2023 bliver Year of the Cold IPA.

Månedens højdespringer – Harboes Bryggeri – Dansk Light: Jeg startede april godt ud med at give denne alkoholsvage Pilsner 1 ud af 5 kapsler. Det var virkelig ikke en øl jeg brød mig synderligt om. Den hverken duftede eller smagte særlig godt, men ikke desto mindre har den fået 126 visninger i skrivende stund.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: